Audrius 825 d atgal Citata('1107732','1107732','6','520')">Pranešti apie šlamštąAudrius Zavatskis 23. Radijo stočių užkariautojas. Kai kurios Lietuvos radijo stotys Audrių yra įtraukusios į juoduosius sąrašus, nes jis įvairiuose žaidimuose karaokė dainuoja taip dažnai, kad radijo laidų vedėjai jį jau įsiminė. Vieną karaokė konkursą, kurio laimėtojas duoda interviu radijui, Audrius yra laimėjęs penkis kartus.
Prieš kelerius metus vaikinas dainavo grupėje „Skylight“, jų kūrinius yra transliavusios radijo stotys. „Vieną dainą esu sukūręs ir pats, bet tai – juoda depresūcha, todėl nemanau, kad kūrinys išvys dienos šviesą“, - sako KĮŽ 3 dalyvis. Telefoniniu prekybos agentu iki šou dirbęs Audrius pats mėgsta įvairaus spektro muziką – nuo dainininkės Enigmos iki Marilyn Mansono dainų.
Beje, Audrius pildė anketą ir į „Kelią į žvaigždes 1“, ir į „Kelią į žvaigždes 2“. „Kodėl šįsyk sudominau komisiją? Galbūt todėl, kad esu vizualiai išsiskiriantis. Mano veido bruožai kitokie nei visų“, - svarsto vilnietis. Audriaus hobis – fotografavimas, tačiau jis yra pasiruošęs šį užsiėmimą trumpam apleisti ir pasinerti į muziką.
Komentarai: 5 Peržiūrėjo: 1101
|